Veterinary Solutions

Veterinary Solutions!

De ideale oplossing voor elke dierenarts

Na het overweldigende succes van draadloze DR systemen voor in paarden gespecialiseerde dierenartsen stelt Veterinary Solutions zich nu ook ten dienste van de dierenarts die zich meer richt op kleine huisdieren. Met aangepaste oplossingen uiteraard!

 

Veterinary Solutions is de officiële distributeur in de BeNeLux van FujiFilm CR en DR röntgen-toestellen. Voor DR-toestellen is Veterinary Solutions zelfs marktleider.

 

Contacteer ons snel om uw specifieke behoefte te bespreken.

 

PS: Vraag ook naar onze interessante leasing- of huurformules!

Wie is Veterinary Solutions?

 

Veterinary Solutions is ontstaan uit een succesvolle dierenartsenpraktijk. Door de passie voor medische beeldvorming en IT en de zoektocht naar het ideale röntgensysteem zijn we in 2013 met de distributie van de FUJIFILM DR-systemen begonnen.

 

Uit al onze contacten bleek dat onze eigen behoeften inzake beeldvorming sterk aansloten bij deze van collega-dierenartsen. Maar de op de markt beschikbare oplossingen waren nog niet echt perfect te noemen.

 

Vandaaruit besloten we ons toe te leggen op deze behoefte. Dit vanuit een dubbel oogpunt: 'Solutions' en 'Support'.

 

Solutions slaat op de niet aflatende inspanningen om innovatieve oplossingen te vinden die het leven van de dierenarts aangenamer maken en de kwaliteit van het eindprodukt (de röntgenfoto’s) verbeteren.

 

Support spreekt voor zich. De dierenarts moet en zal steeds snel en efficiënt geholpen worden. Bij het instellen van configuratie-opties, bij hulp in het gebruik van het programma, of uitzonderlijk bij een panne.

Nieuws

FUJIFILM

FUJIFILM is pionier en uitvinder van de digitale radiografie.

 

De van oorsprong filmproducent werd reeds meer dan 80 jaar geleden in Japan opgericht. Het volledige concern telt bijna 70.000 werknemers verspreid over de hele wereld, waarvan meer dan 1.000 in de BeNeLux.

 

Met een sterke medische afdeling heeft FUJIFILM mee aan de wieg gestaan van de digitale radiografie. Voor de diergeneeskunde strekt het gamma zich buiten de medische beeldvorming ook uit tot de biochemische analyse.

 

FUJIFILM vertegenwoordigde steeds de Japanse degelijkheid en betrouwbaarheid.

 

Veterinary Solutions