Software

 Home / Welkom / Paarden / Software

Software

Vooruitstrevend en geïntegreerd

De foto’s worden genomen door de FUJIFILM Console Advance Software en daarna voor archivering doorgestuurd naar het VSOL programma.

 

Van hieruit kunnen ze op elk moment geraadpleegd worden en verzonden per email, op CD gebrand, doorgestuurd naar de webserver en zo verder.

Fujifilm Console Advance Software

De software laat toe de beelden te maken in functie van de anatomische regio. Hij zal automatisch de juiste oriëntatie kiezen en de letters bij op de foto’s vermelden. Het niet belichte deel van de foto wordt automatisch uitgesneden. Er zijn verschillende presets geprogrammeerd. Maar maatwerk helemaal volgens uw smaak is uiteraard geen probleem!

 

Veterinary Solutions heeft deze software verder volledig geoptimaliseerd, met als resultaat nóg meer gebruikscomfort en een ideale beeldkwaliteit. Alles is aangepast voor een optimaal gebruik via een multitouch screen.

 

Fujifilm is als uitvinder van de digitale radiografie steeds voorloper gebleven. Getuige hiervan zijn de verschillende processingsmogelijkheden gebundeld als “image Intelligence”: Multi Frequency Processing, Virtual Grid, Exposure Data Recognizer, Grid Patern Removal, Flexibel Noise Control, Gradiation Processing, Smart Quality, ....

Veterinary Solutions
Veterinary Solutions

VSOL Programma

Het tweede luik van de software is het VSOL programma. Het is een soort database waarin alle beelden worden gearchiveerd. Ze kunnen opgeslagen worden per patiënt, maar eveneens per eigenaar zodat men gemakkelijk een volledige historiek van alle dieren per eigenaar kan raadplegen. Inclusief andere onderzoeken zoals echografie en dergelijke.

 

Verder verzorgt de software het exporteren naar een CD of USB-key, inclusief een afgeprint label met patiëntgegevens, en kan er eenvoudig een rapport bij het onderzoek gevoegd worden. Dit kan dan ofwel direct worden afgeprint, ofwel per mail in pdf-formaat worden meegestuurd.

 

Het programma kan automatisch e-mails versturen met in bijlage de digitale foto's (.jpg), de rapporten, of een link naar de dicom-foto’s op een geïntegreerde webserver. Emails worden door het systeem opgedeeld indien de bijlagen te groot zijn.